Afrondende werkzaamheden rotondes N711 Dronterringweg

Afrondende werkzaamheden rotondes N711 Dronterringweg

In juli en augustus 2021 heeft provincie Flevoland verschillende rotondes rondom Dronten aangepakt waaronder de rotonde Dronterringweg – De Noord en de rotonde Dronterringweg – Rivierendreef. In de nachten van 23/24 september en 24/25 september gaat Provincie Flevoland tussen 19.00 en 06.00 uur nog enkele resterende werkzaamheden uitvoeren. Beide rotondes zijn tijdens het werk afgesloten. Fietsers ondervinden geen hinder van het werk.

Omleidingsroutes

Tijdens de afsluitingen wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de N307 Overijsselseweg. Verkeer met een bestemming in Dronten of komend uit Dronten wordt omgeleid via de industrieterreinen De Noord, Delta en Poort van Dronten. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Werkzaamheden
In de nachten van 23/24 en 24/25 september wordt bij beide rotondes langs de buitenrand van de rotonde een betonrand aangebracht, inclusief betonbanden in de bochten. Deze werkzaamheden konden om uitvoeringstechnische redenen niet gelijktijdig met de eerder uitgevoerde werkzaamheden worden uitgevoerd.

administrator

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.