Flevoland gastprovincie voor de Nationale Toerisme Top 2022

Flevoland gastprovincie voor de Nationale Toerisme Top 2022

De vijfde Nationale Toerisme Top wordt volgend jaar georganiseerd in Flevoland. Dat is maandag bekendgemaakt op de Nationale Toerisme Top in Winterswijk. Het ministerie van Economische Zaken & Klimaat, de provincies, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) en Gastvrij Nederland organiseren dit evenement. In 2022 vindt de Top plaats op het Floriadeterrein in Almere.

Op de jaarlijkse Nationale Toerisme Top worden overheid, bedrijfsleven, toeristische organisaties en belangstellenden bij elkaar gebracht. Het evenement is bedoeld om als sector gezamenlijk te werken aan een duurzame ontwikkeling van de toeristische bestemming Nederland. De lange termijn visie – het Perspectief 2030 – voor de bestemming Nederland staat daarbij centraal in het programma. Daarnaast is het event een belangrijk jaarlijks netwerkmoment voor de gehele sector waar informeren, inspireren en ontmoeten centraal staan.

Maandag werd op de vierde nationale toerisme top door gastprovincie Gelderland letterlijk het stokje overgedragen aan Flevoland. Gedeputeerde Jop Fackeldey is blij dat de Nationale Toerisme Top in 2022 naar Flevoland komt: “Flevoland heeft veel te bieden op toeristisch gebied. De Floriade is volgend jaar natuurlijk dé toeristische trekpleister en we hopen bezoekers aan de Floriade dan ook te verleiden om meer van Flevoland te zien. Dat we dan ook nog de toeristische sector hier mogen ontvangen tijdens de top is heel erg mooi.” De Nationale Toerisme Top vindt plaats op 26 september 2022.

administrator

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.