Man overlijdt na schietincident; politie zoekt getuigen

Rotterdam – Op de Westerbeekstraat in Rotterdam heeft op 31 december rond 19.20 uur een schietincident plaatsgevonden. Een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats raakte hierbij zwaargewond en overleed even later aan zijn verwondingen. De politie is een groot onderzoek gestart en is op zoek naar de verdachte(n) en getuigen

Het is Oudejaarsavond tegen half 8 ’s avonds als een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op zijn scooter rijdt en meerdere keren wordt beschoten. Hij raakt hierbij zwaargewond en de hulpdiensten gaan direct op de melding af om hulp te verlenen. Dit mocht niet meer baten; de man overlijdt ter plaatse aan zijn verwondingen.

Groot onderzoek gestart
De politie tast op dit moment nog in het duister naar wat zich precies heeft afgespeeld voorafgaand aan en na het schietincident. Daarom is er een team van 20 rechercheurs op de zaak gezet. De politie doet onder andere buurtonderzoek in de omgeving van de Westerbeekstraat en kijkt camerabeelden uit. Ook onderzoekt de politie een grijze Opel Corsa die op de Langegeer uitgebrand werd teruggevonden. Deze auto is mogelijk gebruikt door de dader(s) om te vluchten na het schietincident.  De Forensische Opsporing heeft vervolgens alle sporen veiliggesteld. Op dit moment zijn er nog geen verdachten aangehouden.

Getuige of tips?
De recherche heeft nog veel vragen over wat er precies gebeurd is en waarom. Er waren op het tijdstip van het incident veel mensen thuis. Heeft u vrijdag op of rond de Westerbeekstraat of de Langegeer iets verdachts gezien of gehoord, of weet u meer over het incident? Dan komt de politie graag met u in contact. Heeft u camerabeelden, zoals een deurbelcamera of dashcam, dan vragen wij u deze te delen met de politie. U kunt contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

administrator

Related Articles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.